De meester

Interview met:

Dit interview met Meester Ad is afgenomen en geschreven door: Tadeo(15jr) en Emre(15jr) uit groep R7

T/E: Hoe lang werk je op de Heldringschool? AvdB: 25 jaar.
T/E: Heb je hier altijd muziekles gegeven? AvdB: Muziek en theater 25 jaar lang.

T/E: Vind je het leuk op deze school te werken? AvdB: Vind heel erg leuk.Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk.

T/E: Hoeveel voorstellingen heb je al gemaakt? AvdB: Is voorstelling gemaakt in 1988, was de eerste voorstelling. De eerste voorstelling heet-te carmen

T/E: Hoe maak je een nieuwe voorstelling? AvdB: Eerst ga ik muziek zoeken. De muziek ga ik draaien bij de les. Ik kijk of de leerlingen het leuk vinden. Als dat zo is ga ik er voorstelling van maken

T/E: Hoe lang duurt dat? AvdB: We repeteren 1 jaar tot de voorstelling helemaal mooi is.

T/E: Hoe vaak wordt een voorstelling uitgevoerd? AvdB: tussen de 15-30 keer.

T/E: Wat is de titel van de laatste voorstelling? AvdB: De droom van de hand die het water streelt. De titel heeft te maken met de naam van de zangeres.

T/E: Wat is daar allemaal in te zien? AvdB: Er word in gedanst en getrommeld.

T/E: Welke muziek heb je gebruikt? AvdB: Ik heb in de voorstelling muziek gebruikt van Sezen Aksu. Ik ben al heel lang een grote fan van haar.

T/E: Is er altijd publiek?En ben je blij met het applaus? AvdB: Er is altijd publiek. Soms is het uit-verkocht, soms niet dan kunnen er kinderen van school komen kijken.

AvdB: Ik vond het een heel goed interview!!